Een dagje Ikea is soms noodzakelijk. Ze hebben er leuke en portemonnee vriendelijke spullen. Maar het kan ook intens vermoeiend zijn. Het is vaak druk en om bij dat ene kastje te komen moet je driekwart van de winkel door.

Ik probeer een dagje Ikea altijd op te leuken, meestal vindt Dirk dat minder. Eerlijk is eerlijk, ik vind het hilarisch om zijn gezicht te zien als ik in een volle Ikea uit een kast spring. Okรฉ, dat moet ik misschien even uitleggen:

Ik ben soms (lees: vaak) afgeleid en hierdoor gaat mijn ADD aan. Creatief denken om het wat meer op te vrolijken. Ga even mee in mijn herinnering naar een paar maanden geleden… Dirk was even achter me blijven hangen bij een kledingrek ofzo. Ikke niet. Lekker boeien. Ik liep door. Totdat ik de grote kleding kast zag staan. Grote spiegel! Shiny. Ik zie mezelf. Afgeleid. Oke. Zou ik hierin passen? Denk het wel. Even checken. Ik ga Narnia zoeken hier!

Even later hoor ik Dirk aan komen lopen. Ik hou me rustig tot hij dichtbij is en ik spring de kast uit; IK BEN TERUG UIT NARNIA! Oeps. Niet Dirk. Een klein meisje wat zich de tandjes schrikt, moet huilen en snel weg rent.

Ook al is dat ene incident al een tijdje geleden, hij trekt me nog steeds weg bij alle grote kasten die we tegen komen.
Gelukkig voor mij kan ik me ook prima verstoppen bij de klamboes, in douches, achter de bak met knuffels…

Deze keer hebben we de Ikea geplunderd op opbergbakken. Hoe handig is het dat je alles vanuit dozen zo in een plastic bak kan gooien. Label erop en hoppa, dat heet dan georganiseerd.
Ik heb wat bakken (ladeverdelers) gekocht om mijn make-up in te sorteren. Zoveel make-up heb ik ook niet, maar het idee vind ik wel heel leuk. Apart bakje voor alles. Een verdeeldoos/stekkerdoos (hoe noem je die krengen?) want ik heb teveel snoeren van vanalles wat opgeladen moet worden of stroom nodig heeft. Tenslotte hebben we ook 2 kledingrekken gekocht. Want sinds we onze mega inbouwkast hebben moeten achterlaten kwamen we toch wat ruimte te kort.

Ikea aankopen

Hieronder staan de links van deze handige spulletjes:

  • De groene opbergbak, waar je lekker veel sokken in kwijt kunt.
  • Ladeverdeler, want dat kan je je make-upjes lekker sorteren, of andere spullen natuurlijk. Ook heb ik een bureauhouder gekocht waar ik mijn make-up kwasten in heb gezet.
  • Stekkerdoos/Verdeeldoos, want hoeveel dingen met snoeren kan je hebben naast je bed? (camera, tablet, laptop, telefoon, krultang, boormachine, vaatwasser etc)
  • Kledingrekken, want hoe leuk is het om daarop heen en weer te sjezen?! Bonus: je kan je kleding eraan hangen.

Narnia vinden:

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *